Mike van Grinsven pakt vijfde Nederlandse Quadtitel in Markelo | Mike van Grinsven

Mike van Grinsven pakt vijfde Nederlandse Quadtitel in Markelo

Sidecars Markelo WK201929
08 July, 2019 om 18:29

Mike van Grinsven van het CRQF Quad team heeft in Markelo beide manches van de Dutch Quad Masters weten te winnen. Van Grinsven scoorde hiermee voldoende punten om al een wedstrijd voor het einde van het seizoen tot kampioen gekroond te kunnen worden.

Mike had er zin in en begon gedreven aan de dag. In de training wist hij zijn eigen tot twee keer toe te verbeteren en had hiermee de ideale lijnen voor in de manches gevonden. Mike sloot de training af op pole position en begon met vertrouwen aan de voorbereiding op de eerste manche.

Toen het starthek in de eerste manche naar beneden klapte, reageerde Mike goed en kon als leider aan de wedstrijd beginnen. Meteen zette hij een straf tempo in maar Joe Maessen kon dit lange tijd blijven volgen. Omdat Mike het tempo hoog kon blijven houden tot in de slotfase, wist hij de manche te winnen en verzekerde zich hiermee van zijn vijfde Nederlandse titel in de Dutch Masters competitie.

In de tweede manche pakte hij op zijn CRQF Quad opnieuw een goede start en kwam als leider door de eerste bocht. De baan was nu een stuk zwaarder dan in de eerste manche en dit lag hem beter. Al snel kon hij een gaatje slaan. Van start tot finish kon hij de leiding in handen houden en pakte hiermee opnieuw de dagzege.

Het succes van Mike was niet mogelijk geweest zonder alle mensen die hem door het jaar heen steunen. Hij is deze mensen dan ook zeer dankbaar en hij hoopt dat hij ook volgend jaar weer sterk voor de dag kan komen.

1. Mike van Grinsven
2. Joe Maessen
3. Marc de Vries

Volledige uitslag klik hier!