Winst tijdens ONK in Oss & Nederlands Kampioen 2014! | Mike van Grinsven ?>

Winst tijdens ONK in Oss & Nederlands Kampioen 2014!

06 October, 2014 om 20:20

Gisteren werd de laatste wedstrijd om het Open Nederlands Kampioenschap verreden in Oss, Mike ging met een voorsprong van 68 punten naar deze wedstrijd en pakte hier zijn 2de Nederlandse titel!

De tijdtraining verliep net als normaal gewoon goed, Mike zetten netjes een 2de tijd neer achter Joe Maessen.

In de eerste manche had Mike niet de perfecte start, de quad trok een beetje scheef waardoor Mike niet goed weg kon komen. Toch kwam ging Mike als 4de door de eerste bocht en kon in de tweede bocht al opschuiven naar een 2de plaats. Na twee rondes zag Mike de kans om de leiding over te nemen en twijfelde geen moment. Mike nam de leiding over en gaf deze niet meer uit handen. Met deze overwinning kon Mike zijn 2de Nederlandse titel op zijn naam schrijven.

In de tweede manche was de start weer niet zo super, opnieuw ging Mike als 4de door de bocht. De eerste ronde kon hij al één plaats goed maken en probeerde er alles aan te doen om zo snel mogelijk de tweede plaats te veroveren. Dit duurde te lang en de kopman had nu al een gat geslagen dat jammer genoeg niet meer dicht te rijden was. Mike finishte nu als 2de maar wist wel de dagoverwinning te pakken.

1. Mike van Grinsven
2. Ingo ten Vregelaar
3. Joe Maessen

Volledige uitslag klik hier!