Van Grinsven wint EK in Kivioli, Estland! | Mike van Grinsven ?>

Van Grinsven wint EK in Kivioli, Estland!

12 August, 2014 om 14:21

In het weekend van 2 & 3 augustus werd de tweede ronde om het Europees Kampioenschap verreden in Kivioli, Estland. Mike wist in de tijdtraining een mooie 2de tijd neer te zetten net achter Edgars Mengelis.

In de eerste manche kwam Mike op een 7de plaats de eerste bocht door. In een paar rondes tijd wist hij al wat plaatsen goed te maken en schoof zo op naar een 3de plaats. Twee rondes later moest Mike één plaats prijs geven maar maakte dit later de manche weer goed en finishte op een 2de plaats.

In de tweede manche was de start goed, Mike was als 2de weg maar na drie rondes werd de wedstrijd stil gelegd en kwam er een herstart. De herstart was iets minder en Mike begon nu op een 4de plaats aan de wedstrijd, maar in twee rondes tijd wist hij al naar een 2de plaats te komen. Iets later in de wedstrijd kreeg de kopman problemen met zijn motor waardoor Mike kon profiteren en de 1ste plaats kon over nemen. Mike had toen al een mooie voorsprong op de tweede man en wist deze manche winnend af te sluiten.

1. Mike van Grinsven
2. Olli Koskela
3. Henri Mundi

Volledige uitslag klik hier!