Een 2de plaats voor Mike in Lottum | Mike van Grinsven ?>

Een 2de plaats voor Mike in Lottum

01 October, 2014 om 13:39

Op zondag 28 september werd er weer een wedstrijd georganiseerd door de MON in Lottum. In de tijdtraining was Mike het snelste voor Romé Huibers en Ricardo Phoelich.

In de eerste manche was Mike als 5de weg, de baan was smal en het werd dus moeilijk om iemand in te halen. Na twee rondes tijd kwam Mike op een 2de plaats door, Joe Maessen die op een eerste plaats reed had al een kleine voorsprong. Mike wist deze voorsprong in paar rondes tijd dicht te rijden en probeerde telkens er voorbij te komen. Het lukte maar niet, tot in de laatste ronde. Joe maakte een klein foutje en Mike nam de koppositie over en won de eerste manche.

In de tweede manche was de start iets beter. Mike was op een 3de plaats weg, in de tweede ronde kwam hij door op een 2de plaats opnieuw achter Joe Maessen. Ook nu deed Mike er alles aan om hem voorbij te gaan maar dit lukte niet. Er lag maar een snelle lijn wat het bijna onmogelijk maakte om in te halen. In de laatste ronde deed Mike er geen moeite meer voor en finishde als 2de.

1. Joe Maessen
2. Mike van Grinsven
3. Ricardo Phoelich

Volledige uitslag klik hier!