Volledige punten in Sint Isidorushoeve | Mike van Grinsven ?>

Volledige punten in Sint Isidorushoeve

11 April, 2013 om 00:36

Afgelopen zondag nam Mike deel aan de 2de wedstrijd van het Open Nederlands kampioenschap van de KNMV. Bij de eerste wedstrijd in Oss wist Mike beide manches te winnen en zou zijn voorsprong in het kampioenschap vandaag kunnen uitbouwen als hij dit nogmaals zou doen. In de tijdtraining zette Mike de 4de snelste tijd neer met weinig verschil op de top 3.

 

Eerste manche
In de eerste manche vliegt Mike tijdens de start als eerste man de bocht in en neemt de kopstart. Hij rijd zich lost van zijn concurrenten en weet met maar liefst 30 seconden voorsprong op de 2de man Joe Maessen over de finish te komen. Andere grote concurrent Jan Vlaeymans kon de wedstrijd niet uitrijden vanwege machinepech.

 

Tweede manche
De tweede manche begint als een herhaling van de 1ste manche. Weer weet Mike als eerste de bocht in te duiken en hiermee zijn weg naar de overwinning te starten. Deze keer is het wel de belg Jan Vlaeymans die zich vlak achter Mike bevind, maar halverwege de wedstrijd lukt het Mike toch om wat afstand te creëren en zo weer als eerst over de eindstreep te komen voor de dubbele winst. Hierdoor staat hij nu nog steeds bovenaan in het Open Nederlands kampioenschap met de volledige 200 haalbare punten.

 

De 3de wedstrijd van het Nederlands kampioenschap vind zich plaats in Lochem op 14 april.

 

 

Resultaten:
1. Mike van Grinsven 1-1
2. Joe Maessen 2-3
3. Ingo ten Vregelaar 3-4
4. Joeri Coppelmans 4-6
5. Ralfs Reinfelds 5-5