Overwinning in China! | Mike van Grinsven ?>

Overwinning in China!

17 August, 2013 om 14:56

Vorige week heb ik een wedstrijd gereden in China. Alles was goed georganiseerd. Mooi hotel, vervoer naar de crossbaan en de baan zag er ook goed uit. Alleen de quads die we daar kregen waren iets minder.

Op zaterdag was de training, tijd training en de 1e manche. Door het slechte weer voor het weekend was de baan nog een beetje modderig dus werd de tijd training afgelast. En moesten we op lootjes naar de start. In de eerste manche had ik een slechte start omdat de quad inhield en stotterde. Ondanks de blubber op sommige plekken kon ik toch nog redelijk goed inhalen. Al snel kon ik naar voren rijden. Na ongeveer 7 minuten lag ik op een 2e plaats. De eerste had wel al een gat geslagen maar die kon ik toch nog dicht rijden. De manche duurde maar 10 minuten dus had ik geen tijd meer om de eerste te passeren.

In de tweede manche had ik een betere start en kwam ik na een ronde als 3e door. Na paar rondes kon ik naar een 2e plaats komen. De eerste had al een klein gaatje geslagen en kon ik niet meer dicht rijden.

Met twee 2e plaatsen werd ik wel totaal 1e.